Alanya'da İyi Parti'nin İlçe Başkanı Bahçe mi olacak?

Akşener'in liderliğini yaptığı İyi Parti'nin Alanya İlçe Başkanı olarak Şefik Bahçe isminin geçtiği öğrenildi

Özel Haber: Alper KUTAY

MERAL Akşener’in kurduğu İyi Parti'nin Antalya ve Alanya İlçe Teşkilatı'nın nasıl yapılanacağı merak konusu olurken, siyasi kulislerden sızan bilgilere göre, Alanya İlçe Başkanı olarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Şefik Bahçe'nin isminin geçtiği öğrenildi. Bir dönem MHP İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan, daha sonra Devlet Bahçeli aleyhinde sosyal medya paylaşımları yaptıktan sonra Meral Akşener saflarına geçen Şefik Bahçe'nin isminin onaylandığı iddia ediliyor. Cafer Uyar, Hilmi Er ve Hacı Mevlüt Zavlak'ın da ilçe başkanı olmak için kulis yaptıkları ancak Akşener ekibinin Şefik Bahçe'nin ismini onaylandığı belirtiliyor.

27 Eki 2017 - 14:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

M. Rüştü Mat - Şefik Bahçenin neyi eksik? Sonra Zavlak kardeş olsa veya bir başkası olsa ne fark eder? Kim olursa olsun bence eyvAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27
07

Cemal demir - Cafer uyar isabetli olur sefik bahce liderlik yapamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27
05

Nazifoğlu - Zavlak daha iyi bir seçim sefik bahce bu işleri yapamaz tecrübesi de yok liderlik vasıflarıda yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27
04

Yükseller - Cafer baskan daha akli basinda sefik bahcenin yapacagi isler degil bu isler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27
03

Şefik Bahçe - Arkadaşlar İYİ parti için çalıştığım doğrudur, ancak; İYİ partiye ilçe Başkanı olmak için bir çalışmam yok. O anlamda bir çalışmam olsa şahsım olarak KAMUOYU ile paylaşırım. Selamlar Saygılar. Şefik BAHÇE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27
02

Esnaf - Hak,H.Mevlüd Zavlağın..Umarim Cafer uyar hatasina düsmezler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27
01

KAMER GENCER - İlçe başkanlarını çok iyi tanımam ama İYİ partinin şimdiden Bld.Başkanı hazırlaması iyi olur.Bu hareketin halktaki karşılığı ilçe başkanından çok Bld. başkanlığı adaylığında belli olacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 14:27

Çorum Haber