‘Alanya Belediyesi batıyı hizmete boğdu’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün Batı Alanya çıkarması yaptı

Alper Kutay

SABAH saatlerinde İncekum Mahallesi’ne giden Türkdoğan, İncekum Mahalle Başkanı ile birlikte İncekum Mahalle Muhtarı Orhan Baysal’ı ziyaret etti. Türkdoğan, “Dünya çapında marka değeri olan İncekum Mahallesi’nin sorun ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunduk” dedi. İncekum’da esnaf ziyareti de yapan Türkdoğan, “Esnafımıza hayırlı işler dileyerek, talep ve önerilerini not aldık. Dava arkadaşımız Cumali Öğüç ve Hüseyin Demirer’i Avsallar’daki işyerinde ziyaret ettik” dedi. 2014 yılından bu yana Alanya Belediye Başkanı olan MHP’li Adem Murat Yücel’in Alanya merkez, doğu ve kırsalın yanı sıra batı Alanya’ya da büyük hizmetleri olduğunu söyleyen Türkdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce özellikle batı Alanya için hayata geçirilen ve hazırda bekleyen çok sayıda proje olduğunu, Alanya Belediyesi’nin batı Alanya’nın refahı ve gelişmesi için çok sayıda projeyi hayata geçirdiğini söyledi.

22 Ağu 2019 - 18:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber