Alanya Belediye Meclisi bugün toplanıyor

Şırnak'ta mayına basarak şehit olan İlyas Güzel ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Alanyasporlu Josef Sural'ın isimleri parkta yaşatılacak

ALANYA'NIN iki değerinin isimleri Cikcilli ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan parklara verilecek. Alanya Belediye Meclisi’nin Haziran Temmuz ayı toplantısı 2 Temmuz Salı günü (bugün) yapılacak. Meclis Meydan, Cadde, Sokak, Park, Tesis ve Benzerlerine Ad Verme Komisyonu tarafından, bugün yapılacak aylık meclis toplantısında, Alanya'daki iki parka, şehidimiz İlyas Güzel ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Alanyasporlu futbolcu Josej Sural'ın adının parklara verilmesi gündeme getirilecek.
KONU MECLİSTE OYLANACAK
Alt devre olmamak için kendi isteğiyle Şırnak'a gönderildikten 2 ay sonra mayına basarak şehit olan İstihkam Piyade Çavuş İlyas Güzel’in adı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan parka verilecek. Şehidimizin adı, eski bisiklet pistinin olduğu noktada bulunan parkta yaşatılacak. 29 Nisan’da, yani bundan tam 2 ay önce, Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu 7 futbolcu yaralanmış, kazada ağır yaralanan Josef Sural ise hayatını kaybetmişti. Alanya Belediye Meclisi’nde Sural'ın adının da Cikcilli Mahallesi'nde Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin yakınındaki parka verilmesi için komisyon teklifinin mecliste oylanarak kabul edilmesi bekleniyor.

01 Tem 2019 - 23:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber