Alanya Ak Parti'de şok istifa

Alanya Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen görevinden istifa etti

Alanya Ak Parti'de şok istifa
Haber albümü için resme tıklayın

ADALET ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, görevinden şok bir şekilde istifa etti. İçmen, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Sevgili büyüklerim ve değerli genç kardeşlerim. Bizlere bugüne kadar desteğini esirgemeyen, örnek olan, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ederim. Öncelikle ifade etmek isterim ki, madden manen her konuda yanımda olan bize Milli Selamet Partisi’nden Ak Parti’ye siyasi etiği ve dürüstlüğü öğreten dedem Yılmaz Tüzün’e, her konuda yanımda olan aileme ve eşime teşekkür ederim. Bugüne kadar beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarıma, sahada her konuda koşturduğumuz, temas kurduğumuz her arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu süre içinde ülkem ve milletim için yapabileceğim ne varsa gücüm oranında yapmaya çalıştım. Bilinmesini isterim ki, hiçbir hesap yapmadan, bize öğretilen siyasetin hizmet için mücahitlik tarafı ile ilgilendik. Hiçbir zaman siyasetin ticari kısmında olmadık. Aktif olarak 6 yıldır çeşitli kademelerde beraber çalıştığımız arkadaşlardan haklarını helal etmesini diliyorum. Benden yana haklarınız helal olsun. Biz bir ekibiz. Görmüş olduğum lüzum üzerine görev yaptığım Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa ediyorum. Saygılarımla.”

09 Ağu 2019 - 14:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Adalet ve Kalkınma Partimizi Alanya da malesef Monşerler, Elitler, Enteller,Zengin ve zengin çocukları yönettiği sürece teker teker kaybolacaksınız - PARTİLİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 14:24
01

Partili - Davası için koşanlarla Yolu için koşanların zoraki birlikteliği bir yere kadar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 14:24

Çorum Haber