AKP’den iftar atağı

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı, Ramazan Ayı münasebetiyle bu akşam sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve basın mensuplarına iftar yemeği verecek.

Ramazan’ın; hoşgörünün, muhabbetin, şefkatin, merhametin ve huzurun en üst düzeye çıktığı bir ay olduğunu vurgulayan Akşit, “Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyoruz. Ramazan Ayı ile ilgili AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak çeşitli iftar yemekleri vereceğiz” dedi. YOKSULLARLA GİZLİ BULUŞMA İlk olarak bu akşam Gazipaşa Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşu temsilcilerine iftar yemeği vereceklerini belirten Akşit, “2 Ağustos tarihinde ise, AK Parti Antalya İl Teşkilatı’nın da katılacağı teşkilat içi iftar yemeği düzenleyeceğiz. 9 Ağustos tarihinde, köy ve mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geleceğiz. Ayrıca gizli tutacağımız iftar programlarımız da var. Yoksul olan ve dört gözle bizleri bekleyen hemşerilerimiz var, programlar yaparak iftarımızı onlarla açacağız. Köy ve yaylalarımızdaki iftar programlarına da katılacağız” diye konuştu.

#

27 Tem 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber