AKP'de Toklu MHP'de Türkdoğan

Yeni Alanya’nın 24 Eylül’de başlattığı “AKP-MHP İlçe Başkanını Arıyor” başlıklı ankette kıyasıya rekabet olanca hızıyla sürüyor. AKP’de eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Toklu önde giderken, MHP’de Mustafa Türkdoğan haftaya yine lider girdi

-Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) ile Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) kongre için geri sayım sürüyor. AKP’de mevcut İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun yanı sıra Mustafa Toklu, Mustafa Şenli, Menderes Haymanalı, Ali Putur ve Yusuf Yur’un ilçe başkanlığına aday olabilecekleri belirtiliyor. Yeni Alanya’nın 24 Eylül’de başlattığı “AKP, İlçe Başkanını Arıyor” başlıklı ankete yoğun ilgi var. Dün akşam saat 19.00 itibariyle 3.285 okuyucunun oy kullandığı ankette liderliği AKP’nin eski Gençlik Kolları Başkanı Mimar Mustafa Toklu sürdürdü. Yüzde 49 oy oranına ulaşan Toklu’yu yüzde 47 ile mevcut İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu takip ediyor. Ali Putur’un yüzde 2 oy aldığı ankette, Mustafa Şenli, Menderes Haymanalı ve Yusuf Yur da yüzde 1’er oy aldı.

MHP’DE TÜRKDOĞAN YİNE LİDER

Öte yandan 30 Mart yerel seçimlerinde Alanya Belediyesi’ni kazanan MHP’de de muhtemel aday adayları belirmeye başladı. Yeni Alanya’nın “MHP, İlçe Başkanını Arıyor” başlıklı anketinde ilk haftada toplam 6.861 okuyucu oy kullandı. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın yüzde 33’lük oy oranı ile öne geçtiği ankette Türkdoğan’ı sırasıyla yüzde 27 ile Yücel Apaydın, yüzde 16 ile Hacı Mevlüt Zavlak, yüzde 14 ile Hilmi Er, yüzde 9 ile Mehmet Duran Atalay, yüzde 1 ile İbrahim Görüş, yüzde 0 ile de Uğur Oğuz ve Hüseyin Karakulak takip ediyor.

28 Eyl 2014 - 19:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber