AK Parti’de Haluk İpek’e ulaşmak daha da zorlaştı

MİLLETVEKİLİ aday adaylığı için binlerce taleple karşılaşan AK Parti, 12 Haziran seçimlerine hazırlanmak için Genel Merkez binasında ‘Kozmik Kat’ oluşturdu. Dördüncü katta giriş çıkışlar, milletvekilleri dahil herkese yasaklandı.

Alper KUTAY İçeriye, Haluk İpek ve Mustafa Ataş'ın izin verdiği kişiler alınıyor. AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin bulunduğu dördüncü kata girişler yasaklandı. Milletvekilleri dahil hiç kimsenin alınmadığı katın girişinde 24 saat güvenlik görevlileri nöbet tutuyor. İlgili birimlerin başındaki Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve SKM Başkanı Mustafa Ataş'ın vize vermediği hiç kimse kata sokulmuyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel önem verdiği SKM Başkanlığı'nın bulunduğu kata, aday adayları başvuruları toplanacak. İllerde 200 bin teşkilat yöneticisi üzerinde yapılacak 'mini ön seçim'in sonuçları da burada listelenip saklanacak. Ayrıca, aday adayları hakkında yapılacak anketler de yine bu 'kozmik üs'ten yönetilecek. Kata giriş çıkışlarda, görevli personelleri bile güvenlik onayı alacak. Görüşmek isteyenler ise oluşturulan telefon ağıyla sekreterya aracılığıyla izin alacak. Misafirler, giriş izni verildikten sonra içeri alınıyor. Bu uygulamaya Başbakan'ın talimatıyla milletvekilleri de dahil edildi. Yasaklı katın pencereleri ise Başbakan Erdoğan'ın resimleriyle donatılarak içerisinin görülmesi engellendi.

#

12 Mar 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber