‘AK Parti’de gözler belde başkanlarında’

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Hüseyin Güney, dün parti ofisinde olağanüstü toplantı yaptı.

Nüfusu beş binin altında olan beldelerin başkanlarını bir araya getiren Güney, Temmuz ayının 25’ine kadar süre verdiği belde başkanlarına, göreve devam edip etmeyeceklerini bu süre zarfında kendilerine bildirmelerini istedi. Teşkilat Başkanı Ahmet Büküş’ün de katıldığı toplantıda; Çıplaklı Belde Başkanı Hasan Tokaç, Demirtaş Belde Başkanı Adnan Erdoğan, Emişbeleni Belde Başkanı Hasan Şahiner, Güzelbağ Belde Başkanı Şeyh Ali Atik, Kargıcak Belde Başkanı Turgut Köylü, Okurcalar Belde Başkanı Abdullah Demir, Türkler Belde Başkanı İlyas Yılmaz ve İncekum Belde Başkanı Nurettin Olgun hazır bulundu. SİPAHİOĞLU’NA ‘GEÇMİŞ OLSUN’ DEDİ Eylül’de Genel Merkez Kongresi’nin yapılacağını belirten AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, “Kongre sürecimiz devam ettiği için nüfusu beş binin altında olan beldelerin yeni atamalarını yapıyoruz. 25 Temmuz itibariyle yeni görevlendirmeler belli olacak. Bugüne dek belde başkanlarımızla ilgili hiçbir sıkıntımız olmadı. Kendi beldelerinde AK Parti’nin başarısı için ellerinden geleni yaptılar. Elbette mazereti olanları saygıyla karşılayacağız. Çünkü seçim sürecine gireceğiz ve daha fazla efor sarf etmelerini isteyeceğiz” dedi. Güney ayrıca geçen hafta ailesiyle birlikte yurtdışına tatile giden ve hafta sonu Türkiye’ye gelince zehirlenme teşhisi iddiasıyla Anadolu Hastanesi’ne başvurduğu öne sürülen Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’na da basın aracılığı ile ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

#

18 Tem 2012 - 00:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber