AK Parti'de 7 bin 180 kişi aday adaylık için başvuruda bulundu

AK Parti'den yapılan açıklamayla 7.180 kişi Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AKParti o rakamı açıkladı. Seçim İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre toplam 7.180 kişi Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İşte yapılan o açıklama;

Bilindiği üzere aday adaylığı müracaatları 5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlamıştır.
Belediye Başkan aday adaylığı müracaatları 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 24:00’te sona ermiştir. İl Genel ve Belediye Meclis üyeliklerine ilişkin müracaatlar ise 3 Aralık Pazartesi gününe kadar devam edecektir.
Belediye Başkanlıkları için müracaat aldığımız 5-16 Kasım tarihleri arasında toplam 7.180 kişi Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur.

Basınımızın değerli temsilcilerine duyurulur.

17 Kas 2018 - 18:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber