ABD'de gündem: Suriye

ABD'de resmi ziyaretlerini sürdüren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye Fikirdaş Ülkeler Toplantısı'na katıldı

Haber: Alper KUTAY

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte önceki gün Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere gittiği New York'ta, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın başkanlığında düzenlenen Suriye Fikirdaş Ülkeler Toplantısı'na katıldı. Bakan Çavuşoğlu ayrıca Namibya Başbakan Yardımcısı ve Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu, BM'de Namibya Başbakan Yardımcısı, Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı Netumbo Nandi-Ndaitwah ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkiler ve küresel sorunlar ele alındı. Bu toplantının ardından Bakan Çavuşoğlu, Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Nassir Abdulaziz Al-Nasser ile de BM'de bir görüşme gerçekleştirdi.

19 Eyl 2017 - 16:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber