'1 Kasım'da saltanat bitecek'

CHP'nin Antalya milletvekili adayları Rafet Zeybek ve Meral Mengi, Gazipaşa'da halktan destek istedi

Haber: Alper KUTAY
CHP
milletvekili adayları Rafet Zeybek ve Meral Mengi, seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa'da bir dizi ziyarette bulundu. CHP İlçe Örgütü'nde, İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Mengi ve Zeybek, daha sonra Cuma Pazarı esnafını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla ve pazar esnafıyla sohbet eden milletvekili adayları, 1 Kasım Seçimleri'nde CHP'ye destek istedi.

'SALTANATI DEVİRECEĞİZ'

Meral Mengi, "7 Haziran'da AKP'yi silkeledik, 1 Kasım'da saltanatı devireceğiz. Gazipaşa solun kalesi. İlçe örgütümüzle birlikte çok iyi şekilde çalışıyoruz. Biz kendi kendimize değil, köylerde tek tek köylüleri ikna etmeliyiz. Biz sesimizi basın ve televizyonlar yoluyla köylerdeki vatandaşlarımıza ulaştıramıyoruz. Seçim vaatlerimiz ve söylemlerimiz ulaşmıyor. Tek tek köylere inelim, sesimizi duyuralım, sizlerden bunu istiyoruz. Türkiye'de iktidara gelebilmek için sahil bandı gibi medeni yerlerde oyları silip süpürmek zorundayız" dedi.

'MİLLETE SAYGI DUYMADILAR'

Rafet Zeybek de konuşmasında, "Bugün Türkiye bir kaosa sürüklendi. Zor günlerden geçiyoruz. Aslında bugün burada seçim çalışması yapmamalıydık. Millet iradesini sandıkta gösterdi, bu milli iradenin gereğinin yerine getirilmesi gerekiyordu. Milli iradeye saygı duymadılar. İki kişinin diretmesi sonucu Türkiye'nin ödediği bedel, yüzlerce şehit oldu. Bunların sorumlusu Erdoğan ve Bahçeli'dir. Türkiye'yi çağdaş uygarlık yolunda geleceğe taşıyabilecek olan CHP'dir. Tüm yurttaşlarımı bu seçimlerde CHP'ye destek vermeye çağırıyorum" diye konuştu.

11 Eki 2015 - 18:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber