Uçak gövde üzerine iniş yaptı

34 yolcunun bulunduğu uçakta pilot sorunu gidermek için mücadele etti ama mücadelesi sonuç vermeyince gövde üzerine iniş yaptı.

ABD’de pervaneli bir yolcu uçağı, iniş takımlarının açılmaması yüzünden gövde üzerine iniş yaptı. ABD’de Turboprop motorlu bir yolcu uçağı, iniş takımlarının açılmaması yüzünden gövde üzerine iniş yaptı. US Airways Express Havayollları’na ait Philadelphia-Newark seferini yapan uçakta 34 yolcu vardı.
Pilot, sorunu gidermek için önce havaalanı çevresinde birkaç tur attı ancak arıza giderilemeyince gövde üzerine başarılı bir iniş gerçekleştirdi. Havalimanındaki itfaiye ekiplerinin uçağın inişinden önce piste köpük sıkması olası yangını ve kayıpları önledi. Alınan bilgilere göre hiçbir yolcunun yaralanmadığı ortaya kondu.

#

19 May 2013 - 13:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber