Novamall'da sürprizin sonu yok

Novamall’da çocuklar için düzenlenen etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. Her hafta sonu düzenlenen farklı bir etkinlikle çocukları mutlu etmenin yolları aranıyor

MANAVGAT'IN en büyük alışveriş merkezi olan Novamall AVM, çeşitli etkinlikler ve aktiviteler düzenlemeye devam ediyor. Novamall’da her hafta sonu çocuklar için düzenlenen jonklör, sihirbaz, palyaço şov, balon katlama gösterisi, balon şov gibi yapılan birçok çeşitli etkinlikler çocukların ilgi odağı oluyor. Okulların açılması ile birlikte hafta sonu çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri hoş programlar hazırladıklarını belirten Novamall yetkilileri, çocukların eğlenirken öğrenecekleri çeşitli aktiviteler düzenlediklerini ifade ettiler. Novamall AVM yönetimi, bunun gibi çeşitli etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, herkesi Novamall'a davet ettiler.

20 Eyl 2017 - 21:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber