Komşuda şoförlere uyuşturucu testi

Manavgat'ta okul servis şoförlerine uyuşturucu testi yapıldı. SS 236 Nolu Manavgat ve Çevresi Öğrenci Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından ilçe genelinde okullardan öğrenci taşıyan servis şoförlerine uyuşturucu testi yapıldı

ÖZEL bir klinik tarafından kooperatif merkezinde numune alımı yapılan uyuşturucu testine 150 servis şoförü katıldı. Kooperatif Başkanı Mustafa Aydın, servis şoförlerinin güzergah belgesi alabilmek için uyuşturucu testine girmek zorunda olduğunu belirterek, "Antalya'da yapılan uyuşturucu testini kooperatifimiz bünyesinde yapmaya başladık. Servis şoförlerimiz artık bu test için Antalya'ya gitmek zorunda kalmayacak. Daha önce 150 servis şoförümüz Antalya'da test yaptırmıştı. Bugün de burada 150 şoförümüz daha bu teste tabi tutuldu. Uyuşturucu testi uygulaması ile sektörümüze eğitimli ve güvenilir araç sürücüsü kazandırmak istiyoruz" dedi.

19 Eki 2017 - 23:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber