Yabancı damat

Ünlü manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken açtı. Ulusoy, Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti

EN son İş adamı Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka adım attı. Özge Ulusoy, Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti. Ulusoy, Londra'da yaşayan yatırım bankacısı olan Joaquim Lundholm'la yaşadığı aşkı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının ardından güzel mankenin hayranlarından yorum yağdı. Bazı kullanıcılar Ulusoy'un yeni sevgilisi Joaquim Lundholm'a tam not verirken, bazıları da Ulusoy'un Hacı Sabancı ile daha çok yakıştığını belirten yorumlar yaptı.

20 Eyl 2018 - 20:12 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber