Villa Okan'da geleneksel buluşma

Alanya Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Aşure Günü etkinliğine bir yenisini daha ekledi

Villa Okan'da geleneksel buluşma
Villa Okan'da geleneksel buluşma
Haber albümü için resme tıklayın

Villa Okan'da geleneksel buluşma 

ALANYA'NIN şık restoranlarından olan Villa Okan, bugün oldukça renkli bir etkinliğe sahne oldu. Kentin etkin sivil toplum kuruluşlarından olan Alanya Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Aşure Günü etkinliklerini bu yıl da geniş bir katılımla yaptı. Alanya'nın tanınmış hanımefendilerinin büyük ilgi gösterdiği Villa Okan'daki buluşmada, katılımcılara yöresel yufka ekmek arasında kavurma ve aşure ikramı yapıldı.

"DİM TV'YE BAŞARILAR"
Giderek genişleyen ve daha çok öğrenci için burs sağlayan bir dernek olduklarını söyleyen Alanya Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurcan Okan, "Geleneksel hale gelen Aşure etkinliğimizi bu yıl yeniden gerçekleştirdik. Öğrenciler için zaman zaman yaptığımız bu tür organizasyonlarımıza Alanyamızın kadınları ilgi gösteriyor. Herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca, yeni kurulan Dim Web TV'ye de yayın hayatında başarılar diliyor, Mehmet Ali Dim'i de ayrıca kutluyorum" dedi.

20 Eki 2017 - 16:59 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber