Utopia'da "serpme" dönemi

Güne güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin favori tercihlerinden olan Utopia Club, açık büfe kahvaltı yerine yeni başlattığı zengin serpme kahvaltısıyla kalitenin favori ismi olmaya devam ediyor

OBA Utopia Club, her geçen gün müdavimlerini artırmaya devam ediyor. Hafta sonu kahvaltılarını farklı kılmak isteyenler, güvenli aile ortamında kahvaltı yapmak isteyenler ve Alanya dışından misafirlerini memnun olacakları bir şekilde ağırlamak isteyenlerin ilk adreslerinden olan Utopia Club, son zamanlarda zengin serpme kahvaltısıyla konuşuluyor. Farklı atmosferiyle dikkat çeken mekan, kahvaltının yanı sıra kamelya da piknik yapmak isteyen müşterilerine de hizmet veriyor. Kendi götüreceğiniz eti dilediğinizce pişirebilmeniz için gerekli hizmeti sunan Utopia Club'te gündüzleri mangal keyfinden sonra havuzda keyifli vakit geçiren yerli ve yabancı müşteriler, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor.

# array

09 Ağu 2014 - 18:37 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber