Ustalar davette buluştu

Alanya Su Yapı Malzemeleri geniş katılımlı bir öğle yemeği daveti verdi. Davette buluşan ustalar keyifli vakit geçirdiler

ATATÜRK Evi karşısında bulunan Alanya Su Yapı Malzemeleri, geçtiğimiz hafta sonunda seramik ve su tesisat ustalarını bir araya getirdi. Firmanın bahçesinde verilen renkli davette buluşan ustalar hem öğle yemeği yediler, hem de birbirleri ile sohbet ederek hoşça vakit geçirdiler. Bu tür buluşmaları sık sık yaptıklarını söyleyen Alanya Su Yapı sahibi Ali Uyar ve oğlu Fatih Uyar, "Davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz" dediler.

# array

22 Mar 2016 - 01:07 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber