Usta yönetmenden ’Diriliş Ertuğrul’ yorumu

Usta Yönetmen Osman Sınav, TRT’nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’u beğendiğini belirterek, "Çekimlerini beğeniyorum ve heyecanla takip etmeye çalışıyorum" dedi

ÇEKMEKÖY Belediyesi tarafından düzenlenen Adalet ve Merhamet konulu Uluslararası kısa film yarışmasında jüri koltuğunda bulunan Ünlü Yönetmen Osman Sınav, projenin lansmanına katıldı. Program sonrası İhlas Haber Ajansı‘nın (İHA) sorularını yanıtlayan Sınav, zaman buldukça Diriliş Ertuğrul’u takip ettiğini söyledi.
Osman Sınav, "Hem çalışanlar arkadaşım hem de yönetmeni benim asistanımdı, benim çok değer verdiğim bir asistanımdı. Çok da güzel çekiyorlar. O diziyi heyecanla takip etmeye çalışıyorum. Sektörün içinde olmaktan ve sorunlarıyla uğraşmaktan dolayı, terzi kendi söküğünü dikemez misali çok da takip edemiyorum" şeklinde konuştu.

#

12 Ara 2015 - 14:10 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber