Ünlü oyuncudan itiraf: Benden zayıf 5 kadınla çıplak sıraya soktu!

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, kariyerinin başlarında bir kadın yapımcının kendisini çıplak bir şekilde zayıf kadınlarla yan yana sıraya dizdiğini ve cinsel içerikli filmde başrol teklif ettiğini anlattı...

JENNİFER  Lawrence'ın açıklamaları, Hollywood'da deprem etkisi yaratan Harvey Weinstein skandalının ardından geldi.

Elle's Women'ın bir etkinliğinde konuşan oyuncu, kariyerinin ilk başlarında film yapımcılarının kendisinden 6-7 kilo vermesini istediğini anlattı.

Lawrence, başka bir aktrisin ise yeterince hızlı kilo vermediği için filmdeki rolünden kovulduğunu söyledi.427 yaşındaki oyuncu, bir yapımcının Lawrence'a diyetine ‘ilham' olması için kendisini daha zayıf kadınlarla çıplak bir şekilde sıraya dizdiğini ileri sürdü.5Lawrence, "Bir kadın yapımcı, benden çok çok daha zayıf olan 5 kadınla beni çıplak sıraya soktu. Özel bölgelerimiz sadece bir bantla kapalı şekilde yan yana dizildik. Bu aşağılayıcı andan sonra, kadın yapımcı bana, diyetime ilham olması için çıplak fotoğraflarımı kullanmam gerektiğini söyledi" dedi.

 ‘YAPIMCIYA KİLO VERMEYECEĞİMİ SÖYLEYİNCE HER ŞEY DAHA KÖTÜ OLDU'‘

Lawrence, erkek bir yapımcıya kilo vermeyeceğini söyledikten sonra durumun daha da kötüleştiğini dile getirdi:"Bana ‘neden herkes senin şişko olduğunu söylüyor bilmiyorum' dedi ve benim s…bilir olduğumu söyledi."Lawrence, filmin yönetmeninin kendisine bir porno filminde başrol teklif ettiğini de belirtti.

18 Eki 2017 - 09:37 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber