Tek celsede boşandı

2014'te evlenen, iki ay önce ayrılığın eşiğine gelip son anda bu karardan vazgeçeden İrem Derici ve Rıza Esendemir, yaşadıkları krizi aşamadı. İkilinin önceki gün tek celsede boşandığı ortaya çıktı

İREM Derici ve Rıza Esendemir 13 Eylül 2014'de dünya evine girmişti.  Ocak ayının başında boşanacaklarına dair haberler çıkan İrem Derici ve Rıza Esendemir, çok geçmeden barışmış ve sosyal medyaya yükledikleri "Yanıp da bitmez köz gibiyiz" mesajlı aşk fotoğraflarıyla bu barışı ilan etmişti. Ancak barış havası çok sürmedi. Krizi bir türlü aşamayan çift, dün tek celsede evliliklerini bitirdi.
Derici ve Esendemir, mahkeme çıkışı görüntülenmemek için davayı İstanbul dışına taşıdı. Anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden maddi-manevi hiçbir talepte bulunmayan çift, dün Gebze'de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini noktaladı.
İrem Derici'nin doğum gününde boşandılar
Çiftin boşanma davası İrem Derici'nin doğum gününe denk geldi. Boşandıktan sonra Rıza Esendemir, eski eşi İrem Derici'nin fotoğrafını paylaşıp 'İyi ki doğdun güzelliğim. Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur' mesajını yazdı. Çiftin bu paylaşımı 'boşansalarda beraberler' yorumlarına neden oldu.

23 Mar 2016 - 11:41 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber