Şeyma Subaşı'ndan "sınırları aştı" dedirten paylaşım

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, yeni bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafını, "Sınırlamalar sadece izin verdiğiniz takdirde mevcuttur." notuyla paylaşan Subaşı'na takipçilerinden hem beğeni hem de eleştiri geldi.

Şeyma Subaşı'ndan "sınırları aştı" dedirten paylaşım
Haber albümü için resme tıklayın

SIK sık sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını daha takipçileriyle paylaştı. Direk dansı yaptığı sırada çekilmiş bir fotoğrafını "Limitations only exist if you let them" notuyla paylaşan Subaşı'na takipçilerinden beğeni de geldi eleştiri de.

"ŞEYMA SUBAŞI SINIRLARI AŞTI"

Türkçe "Sınırlamalar sadece izin verdiğiniz takdirde mevcuttur." notuyla yayımladığı fotoğraftan sonra "Şeyma Subaşı sınırları aştı" dedirtti.

DİREK DANSI YAPTIĞI ANLARIN VİDEOSUNU PAYLAŞMIŞTI

Öte yandan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından direk dans yaptığı anların videosunu yayınlamıştı. Subaşı videoyu "Flah flash Şeyma Subaşı direk dansı yaptı" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

19 Kas 2019 - 07:33 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber