Paydaş sahnede

Sahnesinde her hafta ünlü bir ismi ağırlayan Bistro Hayal Kahvesi, yarın akşam İskender Paydaş'ı müzikseverler ile buluşturuyor

KONAKLI'DA bulunan Megamall AVM içerisindeki Bistro Hayal Kahvesi'nde hayranları ile buluşacak olan ünlü müzisyen, aranjör ve yapımcı İskender Paydaş, en güzel şarkılarını Hayal Kahvesi müdavimleri için seslendirecek. Bu özel geceye herkesi davet eden işletme yetkilileri, "Müzik dolu bu geceyi kaçırmak istemeyenleri Bistro Hayal Kahvesi'ne bekliyoruz" dediler.

#

26 Şub 2016 - 16:55 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber