Lady Gaga şarkımı çaldı

Madonna, Lady Gaga'nın 2011'de kendisinden şarkı arakladığı iddiasını ilk kez yorumladı: Evet, parçamı çaldığını düşünüyordum ama artık umrumda değil

POP müziğin kraliçesi Madonna, yıllardır Lady Gaga ile aralarında sorun olduğu iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Ünlü yıldız; Rolling Stone dergisine verdiği röportajda, Lady Gaga'nın 2011 tarihli 'Born This Way' şarkısının, kendisine ait 'Express Yourself'ten çalıntı olduğu iddiasını değerlendirdi:  Bugüne kadar Lady Gaga'yı sadece bir kez eleştirdim. O da şarkılarımdan birini çaldığını düşündüğüm zamandı. 'Lady Gaga, benim tacımı ele geçiriyor' veya 'Tahtıma oturmak istiyor' gibi bir düşüncem yok. Onun kendi tarzı var; çok yetenekli bir şarkıcı ve besteci olduğunu düşünüyorum. Sadece o şarkıyla ilgili bir konu olmuştu, o kadar. Zaten bu sıkıcı konu artık umrumda değil.  Gaga'nın benim yerime geçmek istediğini sanmıyorum. Kadınları birbirine düşürmeyi seven insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Ben bir kadın olarak, benimle aynı işi yapan diğer kadınları yüreklendirmeyi tercih ediyorum. 

Kaynak:sabah

03 Mar 2015 - 13:53 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber