Kilolu halini unutun! Fahriye, son görüntüsüyle dikkat çekti

Karan bebeği kucağına aldıktan sonra tüm zamanını bebeğine harcayan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'i sette ziyarette bulundu. Ziyaretten fotoğraf paylaşan Evcen, zayıflığı ile dikkat çekti.

Kilolu halini unutun! Fahriye, son görüntüsüyle dikkat çekti
Haber albümü için resme tıklayın

5 ay önce oğlu Karan'ı kucağına alan Fahriye Evcen, Kuruluş Osman'ın çekimlerinde olan eşi Burak Özçivit'i sette ziyaret etti. Evcen'in doğum kilolarından kurtulduğu dikkatlerden kaçmadı.

OĞLUYLA EŞİNİ SETTE ZİYARET ETTİ

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Kuruluş Osman'ın çekimleri son hız devam ederken, dizinin başrolünde olan Burak Özçivit ise günün büyük kısmını sette geçiriyor. Bebeği ve eşinden ayrı kalan Özçivit, çözümü set ziyaretlerinde buldu. Evcen, oğlu Karan'la birlikte eşinin yanında soluğu aldı.Sete yaptığı ziyaretler esnasında çekildiği fotoğrafları da sosyal medya hesabına yükleyen Evcen, zayıflığı ile de dikkat çekti.

BÖYLE BİR ÇÖZÜM BULDU

Burak Özçivit'i görmek için neredeyse her gün sete gittiği iddia edilen Fahriye Evcen, eşi ve oğlunun çekimler nedeniyle birbirinden uzak kalmaması için böyle bir çözüm bulmuş, Evcen ve Karan bebek, çekim aralarında Özçivit'i yalnız bırakmıyor, beraber vakit geçiriyorlarmış.

ZAYIFLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Doğumdan sonra kilolarıyla eleştirilerin hedefi olan güzel oyuncu Riva'daki set alanından fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Evcen'in zayıflığı dikkatlerden kaçmadı.

14 Eki 2019 - 14:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber