Hem bayram hem tatil

Op. Dr. Ali Dulum, bayram tatilini Karadeniz'de geçirdi. Hem akrabalarını ziyaret eden Dr. Dulum, hem de eşi ile keyifli bir tatil yaptı

PORTAKAL'ın sağlık yazarlarından Op. Dr. Ali Dulum, bayramtatilinde Karadeniz turu yaptı. Eşi Sibel Dulum ile birlikte Samsun, Rize, Giresun, Trabzon, Kaçkar Dağları ve Gürcistan turu yapan Dulum, sosyal medya hesabından da bol bol fotoğraf paylaştı. Bahçede çay toplayan, Uzungöl'de manzara seyreden ve Ordu Boztepe'de zirvenin keyfini yaşayan Dulum çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi. Takipçilerinin beğeni ve yorumlarına cevap yazmakta zorlanan Op. Dr. Dulum, "Heskin gelip buraları görmesi gerekiyor" dedi.

29 Ağu 2018 - 22:38 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber