"Hasta ve yaşlıydı, hamile kalacağıma ihtimal vermedim"

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi Nevin, "Mehmet Ali hasta ve yaşlıydı hamile kalacağıma ihtimal vermedim." diyerek bomba açıklamalarda bulundu

61 yaşındaki Şovmen  Mehmet Ali Erbil'in hamile sevgilisi 27 yaşında şarkıcı Nevin, sessizliğini bozdu. Nevin, "Mehmet Ali hasta ve yaşlıydı. Hamile kalacağıma ihtimal vermedim." diyerek bomba açıklamalarda bulundu.

"MEHMET ALİ ERBİL ÇOCUĞU İSTEMİYOR"

Şarkıcı Nevin'in,  Vatan Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar şöyle: "Hamile olduğumu 30 Ağustos'ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. 'Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler' diyor. İnanın psikolojim çok kötü. Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum. Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok  Kıbrıs'a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim."

"KARI KOCA GİBİ 3 AYDIR HER GÜN BERABERDİK"

Nevin açıklamlarına şöyle devam etti: "Mehmet Ali'yi çok sevdim, kandım, inandım. Karı koca gibi 3 aydır her gün beraberdik. Sevdiğim adamdan hamile kaldım. Tabii ki doğurmak isteyeceğim. Ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Adam hasta bir de yaşlı ya doğal olarak ihtimal vermedim. "

22 Eyl 2017 - 11:28 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber