Hapse girecekler mi? Merak edilen soru yanıt buldu

Ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasında karar 5 yıl sonra çıktı. 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca 1 yıl 9 ay, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Cenk Eren ise 3 yıl 2 ay hapis yatacak

ÇAĞATAY Ulusoy ve Gizem Karaca ile Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında karar çıktı.

MAHKEMEDEN CEZA YAĞDI
Mahkeme Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Aynı suçtan Cenk Eren'e ise 'iyi hal' indirimi de uygulanarak 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
Sanıklara verilen cezalarla ilgili herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulanmadı.

HERKES AYNI SORUYU SORUYOR: ÜNLÜ İSİMLER NE KADAR HAPİS YATACAK?
Ünlü isimlerin aldığı cezalar sonrası herkes aynı soruyu sormaya başladı: Ceza alan bu isimler hapse girecek mi?

Haberler.com'a konuşan Avukat Ümit Timoçin, ünlü isimlerin cezalarının onanarak kesinleşmesi halinde hapiste kalacakları sürelere ilişkin bilgi verdi. Ünlü isimlerin gözaltında geçirdikleri sürelerin hapis cezalarından düşüleceğini söyleyen Timoçin, "Bu süreler cezaevindeki infaz süresince herhangi bir disiplin suçu almamaları ve iyi halle geçirmeleri halinde geçerli olacak" dedi.

GİZEM VE ÇAĞATAY 1 YIL 9 AY, CENK EREN 3 YIL 2 AY HAPİS YATACAK
Timoçin, 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın 1 yıl 9 ay, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Cenk Eren'in ise 3 yıl 2 ay hapis yatacağını söyledi.

CENK EREN, CEZASININ SON 1 YILINI DENETİMLİ SERBESTLİKLE GEÇİREBİLİR
Avukat Timoçin, 4 yıl 2 ay ceza alan ünlü isimlerin normal şartlarda 2 yıl 9 ay 13 gün infaz süresi olduğunu söyledi. Timoçin "Ceza alan ünlülerin infaz süresinin son 1 yılını denetimli serbestlikle dışarıda geçireceklerini böylelikle gözaltında kaldıkları süre mahsup edilince yaklaşık olarak 1 yıl 9 ay 10 gün hapiste cezalarının infaz edileceği bilgisini verdi. Cenk Eren'in ise normal şartlarda koşullu salıverilme süresinin 4 yıl 2 ay olduğunu, bu sürenin son bir yılını denetimli serbestlikle geçirme ihtimali oluğundan yaklaşık 3 yıl 2 ay hapiste cezasını çekebileceğine dikkat çekti.

16 May 2018 - 17:33 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber