Hakan Boyav'ın son hali şaşırttı!

Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu bu yıl 91.kez düzenlendi. Sanat ve iş camiasından birçok ismi buluşturan geleneksel koşuda, oyuncu Hakan Boyav da heyecanlı koşuyu izlemek için yer aldı.Başarılı oyuncunun aldığı kilolar gözden kaçmadı

KÜÇÜK yaşlardan itibaren at yarışlarına ilgisi olduğunu belirten Hakan Boyav, koşuda yer alan atları tanıttıktan sonra kendisinin de bir atını koşturmayı hedeflediğini söyledi.

'Kurtlar Vadisi' dizisinde ‘Kara’ karakteriyle fenomen olan oyuncunun eski halinden eser kalmadığı gözlendi. Aldığı kilolarla dikkati çeken Boyav’ı görenler tanımakta zorlandı.

Hakan Boyav, Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynayacağı ‘Cingöz Recai’ filminde rol alacak.

27 Haz 2017 - 11:52 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber