Hadise'nin yüzüne ne oldu? Görenler şaştı kaldı

'O Ses Türkiye' yeni sezona bomba gibi girdi. Bu sezon jüriye katılan Yıldız Tilbe ile, gelmiş geçmiş en iyi jüri kadrolarından birini kuran O Ses Türkiye, eğlenceli anlarla devam ediyor.

Hadise'nin yüzüne ne oldu? Görenler şaştı kaldı
Hadise'nin yüzüne ne oldu? Görenler şaştı kaldı
Haber albümü için resme tıklayın

'O Ses Türkiye' yeni sezona bomba gibi girdi. Bu sezon jüriye katılan Yıldız Tilbe ile, gelmiş geçmiş en iyi jüri kadrolarından birini kuran O Ses Türkiye, eğlenceli anlarla devam ediyor. O Ses Türkiye'nin her sezonunda yer alan tek jüri üyesi olan Hadise, dün akşam herkesi çok şaşırttı.
Kaşlarını kalınlaştıran Hadise'ye türlü türlü yorumlar yapılmıştı.

Daha sonra açıklama yapan Hadise, kaşlarına dövme yaptırdığını ve kalınlaştırdığını söylemişti.
Hadise şimdi de O Ses Türkiye'nin yeni bölümündeki değişiklik ile gündemde.

O Ses Türkiye’nin yayınlanan bölümünde Hadise’nin yüzündeki değişiklik gözden kaçmadı.

17 Eki 2017 - 13:39 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber