Güzel sunucu, kendisine yapılan ahlaksız teklifi ifşa etti

Sosyal medyadan bir takipçisi Seda Akgül'e "Seda hanım sizinle evlenmek istiyorum. Ama nikah istemezseniz dost hayatı da yaşayabiliriz" teklifinde bulundu

Güzel sunucu, kendisine yapılan ahlaksız teklifi ifşa etti
Haber albümü için resme tıklayın

KISA bir süre önce hackerlera kaptırdığı sosyal medya hesabını geri alan  Seda Akgül çok şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu.

AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDU

Özellikle kilo verdikten sonra bambaşka biri haline gelen ve geride bıraktığımız yaz ayında hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla dikkat çeken  Seda Akgül, bu defa bir hayranı tarafından kendisine yapılan ahlaksız teklifi paylaştı.

"TÜRKÇESİ DÜZGÜN OLSA..."

Kendisine gelen teklif metnini açık bir şekilde paylaşan  Seda Akgül bu çağrıya "Türkçesi düzgün olsa he diyeceğim ama... Sağolsun seçenek de sunmuş" şeklinde cevap verdi.

İşte  Seda Akgül'e yapılan teklif ve verdiği cevap;

23 Eyl 2017 - 11:30 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber