Gittiği mekanda getirilen mesajı okuyunca sinir krizi geçirdi

Helin Avşar, altı yıldır kendisini ve ablası Hülya Avşar'ı rahatsız eden fanatiğinin mesajının yemek yediği mekana getirilmesi sonrası sinir krizi geçirdi

ALAÇATI'DAKİ bir restaurantta yemek yiyen  Helin Avşar, kendisini hem telefon hem de sosyal medya üzerinden rahatsız eden fanatiğinin telefon mesajını alınca küplere bindi.

6 YILDIR RAHATSIZ EDİYOR

Helin Avşar arkadaşları ile geldiği  Alaçatı'daki bir restaurantta altı yıldır kendisini ve ablası  Hülya Avşar'ı hem telefon hem de sosyal medya üzerinden rahatsız eden fanatiğinin telefon mesajını alınca küplere bindiği öğrenildi.

ÇALIŞANA PATLADI

Bir anda ayağa kalkan ve restaurantta kendisine telefon notunu ileten garsona bağırıp çağıran  Helin Avşar, adı Mert Başarır olduğu iddia edilen fanatik hayranın notunu kendisine aktaran çalışana "Onun masajını ne hakla bana iletirsin polis çağıracağım bıktım" diyerek bağırdığı iddia edildi.
SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Yeni Asır'ın haberine göre; Olay sonrasında bir çok kişinin  Helin Avşar'ı yatıştırmaya çalıştığı iddia edilirken, artık bu kişiden bıktığını sosyal medyada ne kadar engellese de bir şekilde kendisini sahte hesaplar üzerinden rahatsız ettiğini etrafındakilere anlattığı belirtildi.
ÇILDIRMANIN EŞİĞİNE GELDİ

Olayın ardından siniri bozulan Avşar daha sonra restaurantı terk ederken,  Çeşme'de kaldığı otele de aynı kişinin merhaba mesajı gelince  Helin Avşar'ın çıldırma eşiğine geldiği ileri sürüldü.

13 Eyl 2017 - 16:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber