Gıpta ile bakılan çifte nazar değdi! Boşanıyorlar

Birbirlerine olan aşklarıyla herkesi özendiren çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun arası bozuldu. İkilinin boşanma noktasına geldiği söylentiler arasında yer aldı

4 YILLIK flörtün ardından Temmuz 2016'da nikah masasına oturan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun arasına kara kedi girdi.
"KAVGA ETTİK AMA ABARTILDI" DEMİŞTİ
Geçen günlerde Kadir Doğulu'nun eve geç geldiği bu sebeple de eşi Neslihan Atagül ile şiddetli bir tartışma yaşadığı haberleri gündeme gelmişti. AVM çıkışında görüntülenen Neslihan Atagül ise konuyla ilgili olarak "Tartışma yaşadığımız doğru ancak biraz abartılmış. İlişkimiz şuanda her zaman olduğu gibi yine çok iyi" demişti.
BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ
Buzları eritemeyen çiftin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edildi. Her fırsatta sosyal medya üzerinden birbirlerine olan aşklarını dile getiren ve özel günleri unutmayan iki ünlü ismin 14 Şubat'ta da paylaşım yapmaması iddiaları güçlendirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Yoksa ayrılıyor musunuz?" yorumunu yaptı.

15 Şub 2018 - 09:28 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber