Genç sevgili, çocuğu aldırması için ödenen parayı bile açıkladı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den çocuk aldıran 27 yaşındaki sevgilisi Nevin, "Ben hamileliğimi sonlandırdığımda benim çantama 5 bin dolar koyup yolladılar" dedi

"Hasta ve yaşlıydı, hamile kalacağıma ihtimal vermedim"
Haber albümü için resme tıklayın

GEÇTİĞİMİZ günlerde  Mehmet Ali Erbil'le birlikte otel çıkışı görüntülenen genç sevgilisi Nevin'in hamile olduğunun ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü.

ERBİL: HAMİLELİK SONLANDI

Konuyla ilgili Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına katılan  Mehmet Ali Erbil, "Bir çocuk sevgiden oluşur. 2 3 kere görüştüğüm bir insandan çocuk sahibi olamam. Çocuklarımın hepsi sevgiden doğmuş parçalarım. Hamilelik sonlandı" dedi.

"ÇANTAMA 5 BİN DOLAR KOYUP YOLLADILAR"

Erbil'in ardından canlı yayına bağlanan sevgilisi genç Nevin de çocuğu aldırdığını doğrulayarak şu ifadelere yer verdi: "Çocuğu aldırmaya Mustafa  Erbil ile gittim. Çocuğu aldırdıktan sonra çantama 5 bin dolar attılar. Sonra telefonlarıma cevap vermediler. 2. el araba istedim sadece, başka bir şey istemedim. 260 bin TL'lik araba istemedim."

22 Eyl 2017 - 13:31 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber