Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı!

Game Of Thrones oyuncusu Ella Hughes, cinsel içerikli filmlerde oynamak için hukuk fakültesini bıraktığını söyledi

Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı!
Haber albümü için resme tıklayın

DÜNYACA ünlü Game Of Thrones dizisinin 22 yaşındaki oyuncusu Ella Hughes, cinsel içerikli filmlerde oynamak için hukuk fakültesini bıraktığını itiraf etti.

HAYRANLARINA İÇ ÇAMAŞIRLARINI GÖNDERİYOR

Hayranlarına kullanmış olduğu iç çamaşırları yollayarak hayatını kazandığını söyleyen Hughes, şuan hukuk öğrencisi olduğu günlere göre çok daha fazla mutlu olduğunu söyledi.
ÖZGÜVEN SAHİBİ OLDU

BBC'ye konuşan Ella Hughes, cinsel film sektörüne girmeden önce çok utangaç bir insan olduğunu ve hatta kendisinden nefret ettiğini, daha sonra kendisine olan özgüvenini cinsel içerikli filmlerde oynayarak kazandığını söyledi.
AİLESİ YAŞAM TARZINA SAYGI DUYUYOR

Game of Thrones'da bir hayat kadınını canlandıran Ella, ailesinin yaşam tarzına saygı gösterdiğini ve hatta kendisine destek verdiklerini söyleyerek her zamankinden daha mutlu olduğunu belirtti.

23 Eyl 2017 - 12:02 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber