Emrah'ın yeni yatırım aracı! Ödemeleri para olarak kabul etmiyor

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, elektronik para birimi Bitcoin'e merak sardı. Ünlü şarkıcı, gelen teklifler karşılığında ödemeleri Bitcoin olarak istiyor

YAPTIĞI emlak yatırımlarıyla süreklim gündeme gelen Emrah dijital alanda da yatırım yapmaya başladı. Twitter ve Facebook'tan hisse alan Emrah'ın, konser ve reklam teklifleri karşılığında firmalardan ücret olarak Bitcoin istediği öğrenildi.

HATRI SAYILIR BİR YATIRIMA SAHİP
'Aşk ve Mavi' dizisinde rol alan Emrah, dünyayı kasıp kavuran elektronik para birimi Bitcoin'e merak sardı. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sayfalarından hisse alarak herkesi şaşırtan oyuncunun, Bitcoin üzerinden hatırı sayılır bir yatırıma sahip olduğu öğrenildi.

ÖDEMELERİ BİTCOİN OLARAK İSTİYOR
Reklam anlaşmaları, konser ve dizi gibi birçok alanda ödemelerini elektronik para birimi üzerinden talep ettiği konuşulan Emrah'ın, geçen günlerde yurtdışından gelen bir konser teklifi karşılığında 30 Bitcoin (yaklaşık 1 milyon 200 bin TL) istediği söyleniyor.

'DİGİ EMRAH' OLARAK ANILMAYA BAŞLADI
Emrah'ın emlak yatırımlarından sonra kendisini dijital alandaki yatırımlara yönlendirmesi sosyal medyada 'Digi Emrah' şeklinde anılmasına neden oldu.

24 Şub 2018 - 12:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber