Efsane futbolcunun oğlunun olaylı gecesi! Kafasında şişe kırdılar

Fenerbahçeli eski futbolcu Oğuz Çetin'in oğlu Bartu bar kavgasına karıştı. Kafasında şişe kırılan Bartu kanlar içinde kaldı

TÜRK futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin'in oğlu Bartu, önceki gece bir bar çıkışında kavgaya karıştı. Eğlenceli başlayan gece acil serviste son buldu.

KAFASINDA ŞİŞE KIRDILAR
Bir dönem Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Bartu Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy'deki bir bardaydı. Çetin ve arkadaşları, gecenin sonunda kapıda bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla kavgaya tutuştu. Küfürleşme çok geçmeden yumruklaşmaya dönüştü. O sırada karşı gruptan bir genç, elindeki şişeyi Bartu Çetin'in kafasında kırdı.
KANLAR İÇİNDE KALDI
Bir anda kanlar içinde kalan 25 yaşındaki Çetin, apar topar taksiye bindirilerek acile götürüldü. Ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edilen genç, olayın neden çıktığı hakkında bilgi vermek istemedi. Ancak hastaneden ayrılırken "Günlerini görecekler" diye söylendiği duyuldu.
"NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ"
 Fenerbahçe ve Milli Takım'ın efsane isimlerinden Oğuz Çetin, olayla ilgili net bir bilgisi olmadığını belirtti: "Oğlumun durumu gayet iyi. Şu anda ben de ne olduğunu tam bilmiyorum. Kimler, neden yapmış diye araştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkar, ona göre bakacağız artık."

09 Mar 2018 - 10:34 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber