Deniz Seki boğaz manzaralı bir köşk satın aldı

Yaz sezonu boyunca ara vermeden sahne alan Alanyalı ünlü şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Sarıyer'de boğaz manzaralı bir köşk satın alarak taşındı

YAZ sezonu boyunca Bodrum'da neredeyse her akşam sahne alan Deniz Seki, bu yoğun temposu sonrası kendisini ödüllendirdi. Şarkıcı boğazdaki lüks köşklerden birini satın alarak taşındı. Sezonun kapanmasıyla birlikte İstanbul'da da yeni anlaşmalar yapan popçu, buradaki evine değiştirmeye karar verdi. Seki, Sarıyer'de Boğaz manzaralı bir köşke taşındı. Deniz manzaralı evinde İstanbul'un keyfini çıkaran ünlü şarkıcı, yeni eserlerini de Boğaz'a karşı yazacak.

21 Eyl 2018 - 23:17 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber