Çifte coşku

Türker çiftinin yakışıklı oğulları İlker Yiğit Türker ve baba Bekir Türker'in doğum günleri nedeniyle geçtiğimiz gün aile arasında hoş bir kutlama gerçekleştirildi

OĞLU İlker Yiğit Türker ile aynı gün doğan Bekir Türker için geçtiğimiz akşam aile içi şık bir kutlama tertip edildi. 32 yaşına oğluyla birlikte girmenin mutluluğunu yaşayan baba Türker, kendisini bir an olsun yalnız bırakmayarak her türlü konu da kendisini destekleyen eşi Fatma Türker'e teşekkür etti. Daha sonra üzerinde 'İyi ki doğdunuz canlarım' yazılı doğum günü pastasının mumlarını üfleyerek söndüren baba oğul, heyecanlı halleriyle dikkat çekti. Baba Türker, biricik oğlu ve eşiyle birlikte Portakal objektiflerine poz vererek mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi: Bu doğum günü, benim için çok özel, çok anlamlı. Hem oğlumun ilk yaşını görmenin mutluluğunu hem de kendi doğum günümün  yaşattığı heyecan ve sevinci bir araa yaşıyorum. Gerek bana, gerekse oğluma çok şey katan biricik eşim Fatma Türker'e minnettarım.

Geç saatlere kadar devam eden kutlama da Türker ailesinin keyfine diyecek yoktu.

03 Kas 2014 - 17:44 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber