'Bunlar normal şeyler'

Fahriye Evcen’in doğum kilosunu veremediği için eleştirilmesine Neslihan Atagül, “Bunlar normal şeyler. İnsanların üzerine bu kadar gitmeye gerek yok” diyerek, destek oldu

NESLİHAN Atagül, dört ay önce oğlu Karan’ı kucağına alan Fahriye Evcen’in doğum kilosunu veremediği için eleştirilmesine, tepki gösterdi. Oyuncu, “Hayat bu... Bunlar normal şeyler. İnsanların üzerine bu kadar gitmeye gerek yok” dedi. Güzel bir tatil dönemi geçirdiğini belirten Atagül, “Keyfimiz gayet yerinde. 
Öyle arada sırada ağaca tırmanıyoruz. Meyve topluyoruz. Güzel” diye konuştu. 
‘Sefirin Kızı’ dizisinde Engin Akyürek’le kamera karşısına geçecek oyuncu, “Heyecanlıyız. Projenin detaylarıyla ilgili bir şey söylemeyim ama kısmetse güzel olacak” açıklamasını yaptı.

25 Ağu 2019 - 09:57 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber