Berrak Tüzünataç, bel altı vuran NTV'nin özrüne yanıt verdi

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, giydiği beyaz elbiseyi haberleştirirken "davetkar stil" ifadesini kullanan ve ardından özür dilemek zorunda kalan NTV'ye yanıt verdi

Berrak Tüzünataç, bel altı vuran NTV'nin özrüne yanıt verdi
Berrak Tüzünataç, bel altı vuran NTV'nin özrüne yanıt verdi
Haber albümü için resme tıklayın

GQ Türkiye Men of the Year 2017 Gecesi'nde yılın aktörü seçilen Ozan Güven'e ödülünü vermek için sahneye gelen Berrak Tüzünataç'ın giydiği beyaz elbiseyi haberleştiren NTV Yaşam, tepki çeken ifadelerle haberi paylaştı.

"DAVETKAR STİL" İFADESİ KULLANILDI
 Twitter'da "Berrak Tüzünataç'ın davetkar stili" ifadelerinin kullanıldığı habere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

"TACİZCİYE İHTİYACIMIZ YOK"
Tüzünataç da paylaşılan bu habere, "Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok. Üslupla ilgili uyaran her cevap için teşekkürler, iyi ki varsınız" sözleriyle yanıt verdi.
KANAL GERİ ADIM ATTI
Dün sabah saatlerinde atılan tweet bugün gelen tepkiler üzerine silindi. Tepkinin ardından NTV paylaşımı kaldırarak ifadeleri değiştirdi ve yeni tweet paylaşıldı. NTV bu kez paylaşımında, "Berrak Tüzünataç'ın beyaz şıklığı" ifadeleri kullanıldı.

ÖZÜR DİLEDİLER
NTV'nin bu tweetini alıntılayan Tüzünataç, "Bunu bir özür olarak mı almalıyım acaba" diye yazdı. Bu paylaşımın ardından NTV, Berrak Tüzünataç'tan gecikmeli özür diledi. NTV'den haberin düzenlenmiş hali de paylaşılarak, "Bugün Vogue Türkiye ve NTV Yaşam sosyal medya hesaplarından yayınlanan Berrak Tüzünataç'ın stili ile ilgili moda amaçlı haberimizin başlığında ifade yanlışlığı olmuştur. Bu yanlış anlaşılmadan ötürü kendisinden özür dileriz" ifadeleri paylaşıldı.
"ÖZÜR AYIP DEĞİL, BİR ERDEMDİR"
Tüzünataç özür metnine, "Bu özrün benim şahsım için önemi dışında, bu tür durumların tamamı için bir örnek olmasını diliyorum. Basının kelimelerini seçerken, toplum üzerindeki etkisinin sorumluluğunu unutmamasına vesile olmasını umuyorum. Özrün ayıp değil bir erdem olduğunu hatırlatması dileğiyle, size teşekkürler" sözleriyle cevap verdi.

19 Şub 2018 - 16:56 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber