Azerbaycanlı manken, klip çekecek

ANTALYA'ya yerleşen Azerbaycanlı şarkıcı Nika Aghazada (24), müzik klip çekimleri için kolları sıvadı.

MANKENLİK ajansı Esline'nın kadrosunda yer alan şarkıcı Nika Aghazada, 7 yıl önce ailesiyle yerleştiği Antalya'da, defile ve organizasyonlarda boy gösteriyor. Azeri güzel podyumlarda olduğu gibi sahnelerin de tozunu attırmayı hedefliyor. Mankenliğin yanı sıra sahneye çıkan Nika Aghazada, hedefinin müzik listelerinde ilk sıralara yerleşmek olduğunu belirtti. Bir şarkısı için klip çekimlerine başladığını belirten Aghazada, bu konuda sır vermiyor.

Klip için İtalya, Antalya ve İstanbul'da set kurulacağını anlatan Nika Aghazada, "Yönetmenimiz ile görüşmelerim devam ediyor. Çekimlere kasım ayında başlayıp bitirmeyi planlıyoruz. Müzik kanallarında da yeni yıl itibariyle yayınlanmasını hedefliyoruz" dedi. Güzelliğinin farkında olduğunu anlatan Nika, "Mankenlik benim hobim. Göz önünde olmayı seviyorum. Modelliğin benim sahne hayatıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü bir şarkıcının sesi kadar, sahneyi doldurması, duruşu ve dinleyenlerle iletişimi de iyi olmalı. Hayranlarınızın dikkati bir dakika bile üstünüzden ayrılmamalı. Mankenlik bana bunu aktarıyor" diye konuştu.

16 Eyl 2018 - 17:55 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber