Alişan'dan Ali Koç'a şok eden çağrı!

Ünlü türkücü Alişan, Fenerbahçe'nin Hırvatistan deplasmanında 4-1 yenik duruma düşmesinin ardından Ali Koç'a çağrıda bulundu

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Dinamo Zagreb takımına 60. dakikada 4-1 yenik duruma düşen Fenerbahçe'de, Phillip Cocu tartışma konusu oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar takımın oynadığı oyuna tepki gösterirken, ünlü şarkıcıAlişan da Başkan Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cocu'nun görevine son verilmesi gerektiğini belirten Şan, "Başkanım facia yaşanmazsa değiştirmem demiştiniz... Facia yaşanıyor!!! Ve bu maç gösterdi ki Cocu çok ama çok yanlış bir seçim!! KADIKÖY'DE bir facia yaşamadan Cocu'ya bu gece elveda diyelim..." ifadelerini kullandı.

20 Eyl 2018 - 23:38 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber