Alanya'ya müzik ziyafeti: AKM'de muhteşem konser

DEMKOD tarafından kız öğrencilerin eğitimi için düzenlenen yardım konserinde, Ses Nefes Türk Müziği Ekibi sahne aldı ve unutulmaz bir konsere imza attı

AKM'de muhteşem konser
AKM'de muhteşem konser
Haber albümü için resme tıklayın

AKM'de muhteşem konser

DEMİRTAŞ ve Köyleri KalkındırmaEğitim Kültür Derneği (DEMKOD), her yıl olduğu gibi bu yıl da Demirtaş'ın köylerinde yaşayan yardıma muhtaç öğrencilere burs sağlamak amacıyla konser düzenledi. Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Ses Nefes Türk Müziği Ekibi sahne aldı. Kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çeken koro üyeleri, unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ 
15 yılda bin 750'ye yakın öğrenciye burs verdiklerini söyleyen DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu, "Bu yıl üniversitede okuyan 33 öğrencimize burs sağladık. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana 15 yılda bin 750'ye yakın öğrenciye burs verdi, vermeye de devam edecek. Bugün bilet alıp konseri izleyen ve bu yardım hareketine destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

12 Oca 2018 - 11:57 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber