Biyografi

Biyografi / Öne Çıkanlar

Biyografi / Yeni Eklenenler

banner470

banner449

banner552

banner481

banner472

banner479

Macit Flordun Kimdir ?
Macit Flordun Kimdir ? Macit Flordun 
Macit Flordun   (13 Mart 1939 Vidin, Bulgaristan - 12 Kasım 1996, İstanbul), Türk tiyatro ve sinema oyuncusu.
Sanatçı Tardu Flordun'un babası olan Macit Flordun, Ankara Devlet Konservatuvarı müzik ve tiyatro bölümü mezunudur. Sinemaya 1975 yılında başlamıştır. Yeşilçam'da, 1976 yılında Huzurum kalmadı adlı filmle "En iyi yardımcı oyuncu" ödülünü aldı. Devlet tiyatrolarında oyuncu, rejisör ve yönetici olarak çalıştı. 12 Kasım 1996 tarihinde hayata veda etti.
Filmografi
Yürek Dede - 1996
Sevginin Sesi - 1996
Suikast - 1995
Bizim Ev - 1995
Alaadin-i Attar - 1994
Can Perdesi - 1993
Hüdayi Yolu - 1993
Beyaz Gece - 1993
Yeşeren Asma - 1993
Sürgün - 1992
Kapıları Açmak - 1992
Kurdoğlu 3 - 1992
Kurdoğlu 2 - 1992
Kurdoğlu - 1991
Çizme - 1991
Çiçekler Açmak İster - 1990
Küçük ve Sonsuz Yürek - 1990
Yusufçuk - 1988
Bağrımdaki Ateş - 1981
Kara Gurbet - 1981
Huzurum Kalmadı - 1980
Rahmet Ve Gazap - 1980
İki Damla Gözyaşı - 1980
Yuvasız Kuşlar - 1979
Kara Kafa - 1979
Divane - 1979
Esmerim - 1979
İyi Aile Çocuğu - 1978
Kadınlar Koğuşu - 1978
Kaplanlar Ağlamaz - 1978
Avanak Apti - 1978
Son Sabah - 1978
Şıpsevdi - 1977
Yıkılmayan Adam - 1977
Sakar Şakir - 1977
Ben Sana Mecburum - 1976
Yarınsız Adam - 1976
Sevmek Ölesiye - 1976
Yazgı - 1976
Nöri Gantar Ailesi - 1975
Çin İşi Japon İşi - 1975
Evde Kalmış Kızlar - 1975
30°
açık
Günün Anketi Tümü
Alanyaspor'un şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz?
Alanyaspor'un şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz?
banner384
Namaz Vakti 17 Eylül 2019
İmsak 05:13
Güneş 06:34
Öğle 12:57
İkindi 16:27
Akşam 19:11
Yatsı 20:26
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Alanyaspor 4 12
2. Çaykur Rizespor 4 8
3. Fenerbahçe 4 7
4. Denizlispor 4 7
5. Galatasaray 4 7
6. Gazişehir 4 7
7. Malatyaspor 4 6
8. Trabzonspor 4 6
9. Konyaspor 4 6
10. Sivasspor 4 5
11. Antalyaspor 4 5
12. Ankaragücü 4 5
13. Beşiktaş 4 4
14. Başakşehir 4 4
15. Kayserispor 4 2
16. Göztepe 4 2
17. Gençlerbirliği 4 1
18. Kasımpaşa 4 1
Takımlar O P
1. Ümraniye 4 9
2. Bursaspor 4 9
3. Hatayspor 4 8
4. Fatih Karagümrük 4 8
5. Keçiörengücü 4 8
6. Altay 4 7
7. Akhisar Bld.Spor 4 7
8. Adana Demirspor 4 6
9. Balıkesirspor 4 6
10. İstanbulspor 4 5
11. Adanaspor 4 5
12. Altınordu 4 4
13. Erzurum BB 4 4
14. Osmanlıspor 4 4
15. Menemen Belediyespor 4 4
16. Boluspor 4 1
17. Giresunspor 4 1
18. Eskişehirspor 4 -5
Takımlar O P
1. Liverpool 5 15
2. Man City 5 10
3. Tottenham 5 8
4. M. United 5 8
5. Leicester City 5 8
6. Chelsea 5 8
7. Arsenal 5 8
8. West Ham 5 8
9. Bournemouth 5 7
10. Southampton 5 7
11. Everton 5 7
12. Crystal Palace 5 7
13. Norwich City 5 6
14. Burnley 5 5
15. Sheffield United 5 5
16. Brighton 5 5
17. Aston Villa 5 4
18. Newcastle 5 4
19. Wolverhampton 5 3
20. Watford 5 2
Takımlar O P
1. Sevilla 4 10
2. Atletico Madrid 4 9
3. Real Madrid 4 8
4. Athletic Bilbao 4 8
5. Barcelona 4 7
6. Granada 4 7
7. Real Sociedad 4 7
8. Levante 4 6
9. Osasuna 4 6
10. Villarreal 4 5
11. Deportivo Alaves 4 5
12. Real Valladolid 4 5
13. Valencia 4 4
14. Mallorca 4 4
15. Real Betis 4 4
16. Celta de Vigo 4 4
17. Espanyol 4 4
18. Getafe 4 3
19. Eibar 4 1
20. Leganés 4 0
banner440
banner545