Kutlu iktidara doğru

MİLLİYETÇİ

Hareket Pazar günü Ankara’da daha önce görülmemiş bir katılımla, “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” diyerek, 12. Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirdi.

1 Kasım 2015 seçimleri ardından başlayan FETÖ merkezli MHP’yi ele geçirme operasyonu da 18 Mart 2018'de gerçekleşen kongremiz ardından resmen noktalanmış, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ferasetli duruşu ile MHP’yi ele geçirmek isteyenlere son darbe vurulmuş oldu.
Ülkücülerin, Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya akın etmesi ile gerçekleşen büyük kurultayımız MHP’nin iktidar yürüyüşündeki ilk kilometre taşı, “MHP bitti” diyenlerin tükendiği gün olmuştur.
Milletimizin partimize göstermiş olduğu teveccühü, kongre salonunda ve kongre salonuna sığmayan yüzbinlerin "Lidere Sadakat Şerefimizdir” tezahüratları ile sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye olan güvenin, inancın, “Duruşu” göstermiş, “Vefasını” yerine getirmiş, “Bekası” için de gereğini yapacağının altını çizmiştir.
18 Mart tarihi ayrıca Türklerin Çanakkale ruhunu özlerinde yaşadıkları, damarlarında gezinen kanın kudretini idrak ettikleri, Çanakkale’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya hatırlattığımız, şühedayı dualarla andığımız kutlu günümüzdür.
Geçen yıl 18 Mart 2017 tarihinde de aynı ruh ve inançla gerçekleştirdiğimiz, MHP Alanya İlçe Kongremizde Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Alanya’daki iradesi İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan, delegelerimizin teveccühü ile seçilmişti. Ve o gün, “Başbuğun İzinde , Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Emrinde, Ülkücü-Milliyetçi Hareketin Hizmetinde" olacağının altına çizen İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Türkdoğan, hafta sonu gerçekleştirilen 12. Olağan Büyük Kongremize Alanya’dan 1000 kişiye yakın Bozkurt ve Asena ile Ankara’ya çıkarma yaparak kutlu iktidar yürüyüşümüze tanıklık etmişlerdir.
Hal böyle iken, büyük kongremize katılım sağlayan muazzam kalabalığı gören ihanet işbirlikçileri için korku dağları sarmış, salyalı ağızları ile saldırıya geçtiklerini de görmüyor değiliz. Onlar saldıracaklar, saldırdıkça çıldıracaklar.
İhanet ile temelini oluşturdukları yapılar, bir bir yıkılırken, MHP’deki yükseliş elbette zorlarına gidecek, pişmanlıklar yaşayacaklar, geri dönmek için el etek öpme yarışına gireceklerini biliyorduk. Bugünleri görerek defalarca uyardık.
Liderimiz Devlet Bahçeli de Büyük Kurultay'da yapmış olduğu açıklamaların arasında “Unutmayınız, bir kere satan yine satar. Vefasızlık imansızlıktır, ihanete iltifat ve ihtiramdır. Bir kere ihanetle bin kere ihanet arasında hiçbir fark yoktur. Kulu kandıranlar, Allah’ı nasıl kandıracaklar?” sözleri ile son noktayı koymuştur.
Yılanlardan olmadık!
Satanlardan olmadık!
Kaçanlardan olmadık!
Yılmadık! Yıkılmadık!
Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!
Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hasan Cantürk - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber