Alanya'da farklı bir etkinlik daha: Süslü bisikletler

Alanya sokakları bugün rengarenk olacak. Süslü bisikletler, rengarenk giyinmiş ve makyaj yapmış kadınlar pedal çevirerek Alanya sokaklarında dolaşacak

Alanya'da farklı bir etkinlik daha: Süslü bisikletler
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA'DA yarın şık kadınların süslü bisikletleriyle katılacağı tur düzenleniyor. Etkinliğin sorumlusu Ahmet Uçankuş, yaptığı açıklamada, "Alanya'da ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleşiyor. 24 Eylül 2017 Pazar günü bisiklet sevdalılarıyla buluşacağız. Konseptimiz şık ve renkli elbiseler, bakımlı saçlar, şapkalar, makyaj ve en önemlisi etkinliği festival havasına sokacak olan süslenmiş bisikletler. Hanımların eşleri ya da arkadaşları da katılabilir ancak erkeklerde gömlek zorunluluğu var. Kravat, papyon ya da şapka aksesuar olarak kullanılabilir. Etkinlik, çalışan hanımların ve ev hanımlarının bisiklete binmelerini teşvik amaçlı olduğu için bir taraftan spor yaparken bir taraftan da ekonomi yapacağız. Ayrıca, edinilecek bilinçle Alanya trafiğine de pozitif katkımız olacak. Sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılanan etkinlik Alanya Mola Kavşağı Meydanı'nda 17.00'da başlayacak. Etkinliğin devamlılığı durumunda festivale dönüştürmeyi planlıyoruz. Haydi hanımlar bisikletlerimizi süslemeye başlayalım meydanda buluşmak üzere" diyerek kadınları etkinliğe davet etti.

23 Eyl 2017 - 11:54 - Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Zihni UKRALANYAYLA - Ulasimda tehlike sacan siyah & beyaz beyinlere ragmen pedallerin renklenmesi cok hos. 2009'da birakabildiysem yerkuremizin mavi & yesil izleri uzerinde !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 11:54

Çorum Haber