Meteoroloji'den kritik uyarı! Güneşe hasret kalacağız...

Yeni haftanın ilk gününden itibaren yurdun her köşesinden yağmur haberleri gelmeye başlayacak. Havalar belirgin şekilde ısınırken hafta sonuna kadar İstanbul'dan ve Türkiye'nin birçok şehrinden yağmur eksik olmayacak. İşte Meteoroloji'nin son dakika verilerine göre haftanın hava durumu

hava-durumu
hava-durumu-2
Haber albümü için resme tıklayın

GEÇTİĞİMİZ hafta yer yer karlı şekilde seyreden hava durumu geride kalırken yeni hafta yağmur haberleriyle başladı. Son dakika verilerine göre havalar ısınıyor ancak yurdun tamamı yağmura teslim olacak. Hafta sonuna kadar Türkiye’nin birçok şehrinde bulutlu bir hava hakim olacak, vatandaş adeta güneşe hasret kalacak.

BATIDA 20 DERECE, DOĞUDA KAR!

Yurdun batı kesimleri salı günü 20 derecelere kadar ısınırken yağmur etkisini kaybetmeyecek. Sözcü'nün haberine göre, Ardahan, Kars, Ağrı ve Erzurum’da ise kar bekleniyor, hava sıcaklıkları Doğu Anadolu Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde eksi değerlere kadar inecek.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Adana, Mersin, Nevşehir, Kırşehir, Zonguldak, Düzce, Karabük, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Artvin ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.Kuzey kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

05 Mar 2018 - 09:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber