Güncel hava durumu: Sağanak yağış devam edecek!

İstanbullular dikkat! Meteoroloji’den uyarı geldi: Sel, su baskını, yıldırım… | Son dakika haberleriHava sıcaklıklarının düşmesi beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Bugün İstanbul'da etkili olmaya başlayacak yağışlarla beraber sıcaklıklar önemli ölçüde düşecek. Kuzey kesimlerde sağanak yağış var. Yerel olarak etkili olacak yağmur sebebiyle, ani sel, su baskını, ulaşım aksamaları ve yıldırım konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı... İşte yaklaşan yağışlı ve serin havaya dair detaylar...

22-09-17
2209
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KUVVETLİ yağış uyarısı var! Hava sıcaklığı Kuzey ve iç kesimlerde hissedir derecede olmak üzere (6-10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İstanbul, Tekirdağ ile Balıkesir’in kuzey çevreleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri (Toroslar mevkii) ile gece Yozgat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize ile Trabzon’un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Yağışların sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize, Trabzon’un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı, yer yer çok bulutlu, doğusu ile İstanbul, Tekirdağ ve Balıkesir’in kuzey çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası ile Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BALIKESİR °C, 25°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BURSA °C, 24°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Anadolu Yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ °C, 24°C
Parçalı bulutlu

EGE
Az bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 27°C
Az bulutlu

IZMIR °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

MANISA °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ
Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 33°C
Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yüksekleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

HATAY °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

ISPARTA °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu , gece saatlerinden sonra Yozgat çevrelerinin yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 24°C
Parçalı bulutlu

CANKIRI °C, 25°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 24°C
Parçalı bulutlu

KARAMAN °C, 27°C
Az bulutlu ve açık

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 32°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

GİRESUN °C, 26°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

SAMSUN °C, 26°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

TRABZON °C, 27°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; akşam saatlerinden sonra doğusu ile Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 34°C
Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

HAKKARİ °C, 30°C
Parçalı ve az bulutlu

KARS °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

SIIRT °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA
Batı Akdeniz’de fırtına, Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusunda 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısında 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, doğusunda 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), güneyinde yer yer 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Güney Ege’de yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısında 6 ila 8 (60-75 km/sa), zamanla 5 ila 7 (40-60 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısında 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Az bulutlu, yarın öğle saatlerinde parçalı bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğu zamanla güneybatı yönlerden 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

22 Eyl 2017 - 11:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber