Antalya'da yaz yağmuru ıslattı

Antalya’da sabah saatlerinde etkili olan yaz yağmuruna hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı.

ANTALYA'DA sabah saatlerinde etkili olan yaz yağmuruna hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı. Antalya 4 gündür etkili olan sıcak havanın ardından güne yağışla uyandı. Kent merkezi ve bazı ilçelerdeki yağış, saat 08.30 sıralarında başladı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve tatilciler zor durumda kaldı. Yağmura yakalananlar ıslanmamak için otobüs durakları ile işyerlerine sığınmaya çalıştı. Sabah işe gidenler cadde ve sokaklardaki su birikintilerinde yürümekte güçlük çekti. Turistler yağışlı havaya rağmen gezilerini sürdürdü. Sürücülere de zor anlar yaşatan yağmurun, akşam saatlerine kadar aralıklarla gök gürültülü şekilde devam edeceği öğrenildi.

18 May 2019 - 11:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber